Street food
Drink and Co.
Jars - Barattoli
Starters
- Crostini sausage and stracchino cheese
- Culatello con cuor di mela profumata al cardamom
- Devils on horseback or involtini con sorpresa
- Frittata's with Parma ham
- Goats cheese & grape bruschetta uva & caprino
- Involtini di pasta con speck e gorgonzola
- Hummus
- Milfoil with cheese, salami & asparagus
- Motzetta's carpaccio & porcini mushrooms
- Onion & Bacon Quiche
- Peperoni rossi ripieni al tonno e capperi
- Provençal herbs & porcini omelette
- Roasted peppers or Peperoni Arrostiti
- Russian Salad
- Salmon croton
- Salmon Tartare
- Stuffed courgettes or zucchine ripiene
- Taubuleh
- Tuna Tartare
- Tzatziki
- Vegetables crostini
- Autunm Soup with crouton
- Celeriac soup
- Couliflower Passata
- Crema o passata di carote e ravanelli
- Courgettes and mint summer cream
- Dahl
- Jerusalem artichoke soup with truffle
- Pappa al Pomodoro with celery
- Passata di patate e porri con creme fraiche
- Passatelli in brodo
- Parsnips soup with pancetta and poppy seeds
- Red cabbage soup with truffle
- Ribollita Toscana
- Vellutata Colorata - Vegetable Soup
- Wheat and Tarassaco
- Zuppa di cipolle
- Aubergine pasta
- Cannelloni Ricotta and Spinach
- Chickpeas pasta
- Fileja calabra con verdure al forno
- Fusilli ai broccoli
- Fusilli bottarga & pistacchio
- Gnocchi alla Sorrentina
- Gnocchi with mushrooms and S. Agur cheese
- Lasagne with Pistachio's pesto
- Mantuan Pumpkin Tortelli
- Turmeric's Pasta with cubes & courgettes
- Paccheri mediterranei
- Pasta al forno - baked pasta
- Pasta alla Carbonara
- Pasta alla Norma
- Pasta Mediterranea
- Pasta with Cauliflower
- Pasta with pesto, green beans and potatoes or alla ligure
- Pasta with fresh salmon and pistachios
- Pasta with smoked salmon & lime
- Penne con sgombro, zucchine e senape
- Penne con finto ragù
- Ravioli al tartufo
- Ravioli con sugo di pomodoro e peperone rosso
- Ravioli con fonduta
- orecchiette
- Scialatelli con pumarola
- Sepia penne with sea bream's ragout
- Spaghetti with Surimi & semi-dried tomatoes
- Spaghetti all'Amatriciana
- Spaghetti con vongole
- Spaghetti with peppers and thyme cream with crispy bacon
- Spaghettoni freschi aglio, olio, peperoncino e briciole aromatiche
- Tortelli di Patate
- Cherry tomatoes Tarte
- Leeks Crumble with Coppa, scented with fresh Ginger
- Onion & Bacon Quiche
- Zucchini Quiche
- polpettone freddo di tonno
- Parmigiana di zucchine grigliate
- Chicken Legs with mustard
- Chicken Korma
- Chicken with olives, capers and tomato
- Curry chicken with rice
- Lamb rack with pistachio
- Grilled Lime Chicken
- Meat Stuffed Peppers
- Mushrooms Crepes
- Stuffed Oubergine
- Parmigiana melanzane
- Polenta pudding with mushrooms and fondue
- Pomegranate Duck's Legs
- Polenta con ragu di salsiccia
- Polpettone
- Polpettone ripieno
- Roast-beef and mushrooms carpet
- Stuffed roasted or arrosto ripieno
- Scaloppine alla birra con i funghi porcini
- Stuffed roll turkey with purple patotoes
- Tacchino Tonnato Light
- Turkey with Lard D'Arnad
- Two purèe chicken with stawberry mustard
- Uova in camicia con salsa olandese - Egg Benedict
- Astice alla catalana - Lobster alla catalana
- Baccalà alla vicentina
- Fishcake
- King prawns salad
- Sepia penne with sea bream's ragout
- Sea bass with veg "all'isolana"
- Salmon with green beans in yogurt sauce
- Tempura
- Tuna Tartare
- Apple risotto or risotto alla mela
- Blueberries risotto (al mirtillo)
- Curry chicken with white rice
- Cous cous stuffed pepper
- Minestra di riso con verdure
- Risotto nella zucca
- Risotto with asparagus and cacioricotta cheese
- Risotto 'ndujia calabrese e nocciole
- Risotto radicchio e speck
- Saffron risotto with porcini
- Vegetarian Cous Cous
- Baguette
- Covaccino with olives
- Crepes' Base
- Focaccia di Recco
- Grissini ai semi di finocchio - breadsticks with fennel seeds
- Milk panini
- Pane Ferrarese
- Panini all'olio
- Panzerotti
- Piadina
- Pizza
- Pizza Bianca Romana
- Rotolo di pane al pesto di olive
- Schiacciata a i' ramerino
- Sourdough brown bread with seeds
- Schiacciata with mortadella and asparagus
- Tuscan Bread Loaf
- U Ruccol
- Caramelized sprouts and chestnuts
- Phyllo salad
- Patate sabbiose al forno
- Patate Hasselback
- Ratatuille
- Rosemary roasted potatoes
- Roasted peppers
- Apple cake
- Biscotti di Prato
- Biscotti morbidi al cocco
- Biscotti alle mandorle
- biscotti (frolla) alla marmellata
- Brioche al cioccolato
- Castagnaccio
- Calzone di frutta secca
- Carrot cake
- Cheesecake without base
- Chiacchiere
- choco truffles
- Chocolate Panna Cotta
- Chocolate Salame
- Chocolate Chantilly
- Crustole
- Frittelle di riso
- Fruits and Nuts plumcake
- Honey Cup Cakes
- Ice-cream gelato
- Lemon cake
- Lemon Delice
- Lingue di gatto - semi waffle
- Madeleine
- Meringue with bluberries
- Muffins & vincotto
- Pancakes
- Pear and cocoa cream Crepes
- Polenta cake with honey syrup and yoghurt
- Scones
- Sesame bar - croccante al sesamo
- Soft hearted fondant chocolat pie
- Strawberry sauce
- Strudel
- Susine grigliate caramellate
- Tiramisù
- Torta caprese
- Apple cake
- Torta Pistocchi
- Torta rovesciata caramellata alle susine rosse
- Tortelli berry and chocolate
- Welsh cakes